逍遥网|广州桑拿网|佛山桑拿|深圳桑拿

标题: 銷魂d後宮國際壹遊,皇帝式咁真系非笔墨所 能形容... [打印本页]

作者: ABN    时间: 2013-4-12 02:26
标题: 銷魂d後宮國際壹遊,皇帝式咁真系非笔墨所 能形容...
[attach]7272[/attach]呢排既然食大左...都要去东莞过下皇帝瘾先得...见呢排有後宮國際个未去过, 就去试试久违既莞式全套先...
第一次到步.. 阿信經理都几好招呼... 问下佢有咩野新到囡囡...佢就介绍左个初入行培训完既 #820囡囡... 试下
新女都好... 可以测试下呢个场既功底,820囡囡一入到房... 个样都几细个... 之前做办厂... 呢次系初入行以来第一次对客, 几手, 显得有d怕丑...
但都同过来抱住我除衫, 换鞋, 跳舞跳住吹奏... 头盘样样做到足... 勤力型wo,,
就俾佢带住我玩先...
Part one - 冲凉部分就一路冲.. 一路擒上我背系咁真空推...同划船式.. 俾佢擒住冲凉... 感觉又几正,,
以为冲完背... 原来仲有刮沙同整多次漫游... 跟住至番转个身又来真空推同漫游前面.... 跟住囡囡由头锡到
我落脚... 又兜番上来过铁炮吹奏... 问我想唔想吹奏出来?? 梗系顺手啦... hehe.. 呢part都玩左半个钟有多
Part two - 上番岸.. 先来个采耳同修甲.. 又来个漫游干刮沙... 真系刮到爽皮都甩... 不过最好玩都系8宝
.. (要买齐自己搵女玩都唔平) 有東京熱, 69口爆, 日本AV十二式,濕身.红绳自恋.SM捆绑.媚娘诱惑, 顏射, ar... 真系
玩到个人同菊花都抽离左.....跟都又唔知系边度搵左件好搅笑既内衣出来玩... 至于点玩... 等c hing 自己试
试啦....玩完咁多野... 都到自选动作合体... 冇咩主见既c hing 可以是但叫囡囡先露几手.. 囡囡话培训学左
成16式.. 都有排试玩.... 第二Q发完炮.. 原来囡囡仲会用热水含仲同你啜干净至冲凉.. 皇帝式咁真系非笔墨所
能形容...

作者: lmao    时间: 2013-4-12 04:58
3q3q3q3q3q3q

作者: holiday999    时间: 2013-4-12 05:00

作者: jw1112    时间: 2013-4-12 07:23
hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

作者: paoge    时间: 2013-4-12 08:01
LZ又做了一回皇帝了
作者: Marlin    时间: 2013-4-12 08:34
Nznnzn
作者: franklinkkkk    时间: 2013-4-12 09:08

作者: jacksion    时间: 2013-4-12 10:00

作者: jasondali    时间: 2013-4-12 10:42
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
作者: zunzhe    时间: 2013-4-12 12:14
hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
作者: 1160565417    时间: 2013-4-12 12:26
地地道道的顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶

作者: langziluo    时间: 2013-4-12 12:28
sdfsdffsd
作者: long6776    时间: 2013-4-12 13:23
hfhfghfh
作者: wrn2013    时间: 2013-4-12 14:05
182厘米的高度,大家众狼喜欢吗

作者: 中国火炬    时间: 2013-4-12 15:58
gogogog
作者: franktang    时间: 2013-4-12 16:00
ddddddddddddddddddd
作者: killbee    时间: 2013-4-12 16:11
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
作者: 天下的水    时间: 2013-4-12 17:06

作者: zoe7245    时间: 2013-4-12 18:19

作者: jjjbbb    时间: 2013-4-12 22:04
看看,,,,,,,,,,
作者: jjjbbb    时间: 2013-4-12 22:04
来看看,,,,,,,,,,,,,,
作者: 色熊大叔    时间: 2013-4-13 16:35
给楼主赞一个
作者: 小小生    时间: 2013-4-13 22:28
阿飛果然說的語錯服務好又聽話

作者: ming96830820    时间: 2013-4-14 00:01
bbbbbbbbbbbbbb
作者: ps08xxx    时间: 2013-4-14 02:51
作者: awesomehaha    时间: 2013-4-14 06:37
Ddddddddddddddddd
作者: supperman    时间: 2013-4-14 11:50
dddddddddddddddddddddd
作者: Victor    时间: 2013-4-15 02:25

作者: nandafa    时间: 2013-4-15 18:28
不错呀,回复看看下面的。。。
作者: coupple    时间: 2013-4-19 13:57
谢谢楼主分享

作者: 我是新人    时间: 2013-4-20 14:47
4l¥35^^;4^5445
作者: 人人人乐    时间: 2013-4-22 21:49
2234」333

作者: calxxx    时间: 2013-4-27 00:24

欢迎光临 逍遥网|广州桑拿网|佛山桑拿|深圳桑拿 (http://www.gzsangna2.com/) Powered by Discuz! X3.2